Novice 

24. oktober, 2016
Ogrevanje na sekance – novi revolucionaren pristop proizvajalca Windhager

Ogrevanje na sekance je priljubljen, ekološki in najcenejši način ogrevanja predvsem za tiste, ki imajo lasten vir energije – les. Predvsem ti bodo veseli novice o prihodu novega uplinjevalnega kotla na sekance, ki ga izdelujejo v avstrijskem podjetju Windhager v Avstriji.

 

S proizvodnjo uplinjevalnega kotel na sekance PuroWIN, moči od 7 do 60 kW, je renomirani avstrijski proizvajalec dobesedno naredil revolucijo v ogrevanju na sekance. Nikoli doslej namreč uporaba sekancev kot goriva ni bila tako čista, varna in pametna. PuroWIN je prvorazredna naprava, ki ugodi najzahtevnejšim željam kupcev, krasi pa jo dolgotrajno in zanesljivo obratovanje.

 

Uplinjevalni kotel na sekance PuroWIN ponuja neverjetno pametno in varno tehnologijo in je prvi kotel, ki za dovod sekancev uporablja sesalni sistem. Najčistejši kotel na svetu proizvaja tako nizke emisije, da jih je komaj mogoče izmeriti, saj so več kot 10-krat manjše od najstrožjih zakonsko dovoljenih vrednosti. Premium kvaliteto kotla na sekance potrjujejo nedavno osvojene nagrade Energy Globe, Plus X Award ter Salzburger Wirtschaftspreis.


Več informacij o vrhunskih lastnostih naprave pridobite:

 

Ekipa Eltron