Novice 

7. april, 2020
Kaj bi o ogrevanju, prezračevanju in hlajenju moral vedeti vsak, ki gradi novo hišo?

Gradnja nove hiše vam daje možnost, da zgradite dom svojih sanj. Ali ste opremo za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje pri tem tudi upoštevali? V nadaljevanju preverite edinstveno priložnost za namestitev popolnega sistema za vaše udobje in vaš življenjski slog v novi hiši.

 

Nemški proizvajalec Stiebel Eltron je razvil novo serijo ogrevalno-prezračevalnega sistema LWZ 5/8 CS Premium, ki v eni napravi združuje 4 funkcije: prezračevanje, ogrevanje, priprava tople sanitarne vode in hlajenje prostorov v poletnih dneh. Naprava je idealna za novogradnje oz. nizkoenergijske in pasivne hiše do 260 m2.

 

V času, ki smo mu sedaj priča, vam vsi zaposleni želimo mirne dni in veliko zdravja. Veseli bomo, da se ponovno srečamo, ko bodo ideje o opremljanju vašega bivališča, ponovno postale prioriteta. Mi bomo tukaj za vas.


Že danes pa lahko na spletni strani eltron.si preverite ali je ogrevalno-prezračevalni sistem LWZ 5/8 CS Premium res morda najboljša rešitev za vašo novo hišo. Naši strokovnjaki so vam vseskozi na voljo za vsa vaša vprašanja na info@eltron.si.


Naredite si življenje lepo.


Ekipa Eltron