Novice 

28. oktober, 2020
Sodobna peč na pelete je odlična rešitev za ogrevanje starejših in energetsko potratnih hiš

Iščete rešitev ogrevanja za starejšo in energetsko potratno hišo, objekt, saj se še vedno ogreva s staro pečjo na fosilna goriva?

Vaša odločitev naj bo premišljena. Zaradi različnih razlogov, pogosto v nadaljevanju našteti načini ogrevanja niso najbolj primerni. Toplotna črpalka morda ne more zadovoljiti energetskih potreb objekta, hiša ni opremljena s plinovodnim priključkom, peč na drva ni prva izbira, saj nimate lastnih drv ipd.

 

Večkrat je v takem primeru najbolj razumna odločitev prenova ogrevalnega sistema s sodobno pečjo na pelete. Napredna in atraktivna peč na pelete Windhager BioWIN Lite vam bo zagotovila:

 

  • Varčno porabo energije
  • Bistveno nižje stroške ogrevanja
  • Do okolja prijazno delovanje
  • Resnično udobje bivanja
  • Najstrožje varnostne zahteve

 

Z menjavo starejše klasične peči s sodobno pečjo boste prihranili do 40% pri količini porabljenega energenta. Poleg prihranka na računih za ogrevanje, boste prihranili tudi pri začetni investiciji, saj je peletna peč Windhager na seznamu Eko sklada, ki na nekaterih območjih Slovenije dodeluje nepovratna sredstva. Višina nepovratne finančne spodbude znaša do 60 % priznanih stroškov naložbe, vendar ne več kot 5.000 evrov na vgrajeno napravo.

 

Na vašo željo vam omogočimo ogled referenčne kurilnice in srečanje z uporabnikom.

 

Več informacij: https://bit.ly/3dQ5Kbl

 

Svetovanje: svetovanje@veto.si.


Ekipa Eltron