Novice 

12. maj, 2015
Wavin inovacije

Podjetje Wavin, ustanovljeno 1950 na Nizozemskem, že vseskozi predstavlja sinonim za inovativne rešitve in najvišjo kakovost na področju plastičnih cevi za ogrevanje ter vodovod. Stalne inovacije, intiligentno reševanje problemov ter proizvodnja izdelkov po najvišjih standardih, so zaznamovali celotni svetovni trg.

 

Inovacije Wavin….Sistem nizkošumne odtočne plastike

 

V svojih domovih ter drugih stavbah, kjer ljudje delujejo, želijo udobje ter tiho delovanje naprav, vodovodnih inštalacij ter odtočnih sistemov. Wavin SiTech je stroškovno učinkovit nizkošumni odtočni sistem, ki vključuje številne praktične rešitve in dosega najboljše rezultate na trgu.

 

Sistem je idealen za inštalacije v večnadstropnih stavbah in stavbah, kjer je zmanjšan šum še posebej pomemben: v bolnišnicah, hotelih, poslovno –stanovanjskih stavbah, knjižnicah…Odličen je tudi za odvajanje odplak pri visokih temperaturah, kot v primerih restavracij, kuhinj, pralnic, raznih industrijskih odplak…

 

Več informacij o sistemu v ceniku Wavin SiTech

 

Inovacije Wavin….Cevni zatiskovalni sistem

 

Izredno kvalitetni cevni zatiskovalni sistem Wavin Future K1 izpolnjuje vse zahteve, ki jih zahtevajo direktive za pitno vodo in ogrevanje. Sistem je varen, zanesljiv ter enostaven za montažo. Zatiskovalni fitingi Wavin Future K1 (PPSU) so izdelani iz visokotehnološko napredne plastike, ki je odporna na visoke temperature, korozijo in se na njej ne nabirajo obloge. S kompatibilnimi večplastnimi cevmi Wavin (PEX/AL/PE) predstavljajo idealno rešitev za ogrevalne in vodovodne sisteme tako v stanovanjskih objektih kot javnih in poslovnih stavbah.

 

Več informacij o sistemu v ceniku Wavin Future K1