Kompaktne toplotne črpalke s prezračevalnim sistemom Stiebel Eltron

 

 

Kompaktna toplotna črpalka zrak voda s centralnim prezračevalnim sistemom LWZ 504

 
Vrhunska zasnova kompaktne naprave s funkcijami prezračevanja, ogrevanja, priprave tople sanitarne vode in hlajenja prostorov z najnovejšo invertersko tehnologijo. Nova generacija naprave LWZ 504 postavlja udobje in učinkovitost na prvo mesto in je idealna izbira za energijsko varčne hiše.

 

 


 

 

 

Kompaktna toplotna črpalka zrak voda s centralnim prezračevalnim sistemom LWZ 304 / 404 TREND


Izjemna kompaktna naprava s funkcijami prezračevanja in ogrevanja prostorov ter priprave tople sanitarne vode. Kompaktna toplotna črpalka zrak / voda s centralnim prezračevalnim sistemom LWZ 304 / 404 TREND postavlja udobje in učinkovitost na prvo mesto in je idealna izbira za energijsko varčne hiše, ki ne potrebujejo hlajenja.

 

 


 

 

Kompaktna toplotna črpalka zrak voda s centralnim prezračevalnim sistemom LWZ 304 / 404 SOL

 

Vrhunska izvedba kompaktnega multitalenta navdušuje z visokimi izkoristki delovanja vseh štirih funkcij: prezračevanjem, ogrevanjem, hlajenjem ter pripravo tople sanitarne vode. Naprava LWZ 304/404 SOL postavlja udobje in učinkovitost na prvo mesto in predstavlja popoln sistem za energijsko varčne hiše. Nameščena je v notranjosti hiše in preko dovodnih cevi zajema brezplačno energijo zunanjega zraka, s pomočjo katerega proizvaja zadostno količino toplote v zimskem času oziroma hladu v poletnem času. Prav tako v celoti poskrbi za pripravo tople sanitarne vode in uravnava kompletno prezračevanje stanovanjskih prostorov.