Storitve 

Servis in garancija
/files/www.eltron.si/storitve/istock_000017743417xsmall.jpg

Stabilnost, zanesljivost in dolgo življenjsko dobo naših prodajanih izdelkov lahko zagotavljamo le s pomočjo pooblaščenih serviserjev po celotni Sloveniji. Serviserji so strokovno izobraženi in usposobljeni za upravljanje z našimi sistemi, zato svetujemo, da servis vaše naprave prepustite njim:

 

 

Večina naših izdelkov ima dvoletno garancijo katero uveljavljate z potrjenim garancijskim listom s strani pooblaščenega serviserja, ki je vašo napravo tudi zagnal.
 

Brezplačno strokovno svetovanje
/files/www.eltron.si/storitve/eltron-svetovanje.jpg

Ob poplavi ponudnikov ogrevalne tehnike in široki možnosti različnih vrst ogrevanja verjamemo, da odločitev o izbiri ogrevanja vašega doma ni enostavna.

 

Z namenom olajšati to odločitev ter pomagati pri izbiri pravega ogrevalnega sistema, so vam na voljo strokovnjaki v tehnični podpori, ki vam bodo brezplačno svetovali in odgovorili na vprašanja. Skupaj boste proučili obstoječe stanje, prisluhnili bodo vašim željam ter v skladu z vašimi pričakovanji svetovali najbolj ustrezno rešitev ogrevanja za vaš dom.

 

Pokličite na 040 744 436 (g. Podjed), 031 838 246 (g. Krajger) ali pošljite mail na elektronski naslov info@eltron.si in se dogovorite za termin sestanka v trgovini Eltron, kjer vam bodo naši strokovnjaki z veseljem ustregli.
 

 

Potrebujete projekt strojnih instalacij?
/files/www.eltron.si/storitve/istock_000008067078xsmall.jpg

Sodelujemo z različnimi podjetji za projektiranje, ki vam izdelajo projekt strojnih instalacij. Načrt strojnih instalacij lahko obsega:


•Načrt ogrevanja
•Načrt hlajenja
•Načrt prezračevanja
•Načrt plinskih instalacij
•Načrt vodovodnih instalacij in kanalizacije


Pri projektiranju različnih sistemov težijo k varčni rabi energije in uporabi okolju prijazne tehnike. Stopite v kontakt z nami in z veseljem vam bomo predlagali ustrezno podjetje, ki vam bo kakovostno izdelalo projekt strojnih instalacij.
 

 

Kakovostna vgradnja strojnih instalacij
/files/www.eltron.si/storitve/istock_000015850263xsmall.jpg

Ključen moment za brezhibno delovanje vodovodnega in ogrevalnega sistema je kakovostna vgradnja le – tega.


Obrnite se na nas in vam bomo pomagali pri izbiri strokovnjaka – monterja, ki vam bo pravilno vgradil celoten sistem. Monterji s katerimi sodelujemo so opravili izobraževanja in so ustrezno usposobljeni za montažo našega prodajnega programa.