Kopalniški dodatki

Kopalniški dodatki

Kopalniški dodatki

Kopalniški dodatki

Kopalniški dodatki

Kopalniški dodatki

Kopalniški dodatki 


/files/www.eltron.si/ponudba/6._kopalniski_dodatki/6.1._Kolpa_san/kopalniski-dodatki-kolpa-san.jpg

Eden vodilnih proizvajalcev kopalniške opreme v srednji in jugovzhodni Evropi je slovenska družba Kolpa s sedežem v Metliki. V ponudbi so tako kopalne in tuš kadi ter tuš kabine kot masažni elementi – zunanji masažni bazeni, masažne kopalne kadi in kabine. Prostor domiselno dopolnjujejo še pohištvo in kopalniški dodatki.

 

več na spletni strani Kolpa san

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/6._kopalniski_dodatki/6.2._Koin/kopalniska-galanterija-koin.jpg

Koin, podjetje za proizvodnjo, izvoz, uvoz in veleprodajo kopalniške opreme, je bilo ustanovljeno leta 1963. Priljubljenost blagovne znamke Koin gre pripisati neprekinjenem vlaganju v sodoben videz, funkcionalnost in vrhunsko kakovost izdelkov. Ti so izdelani z najsodobnejšo tehnologijo, ki omogoča veliko prilagodljivost individualnim zahtevam in potrebam kupcev. S kopalniško galanterijo iz kovine in plastike, namenjeno opremljanju individualnih bivališč, javnih poslopij in prostorov za osebe s posebnimi potrebami je podjetje prisotno na večini evropskih trgov.

 

več na spletni strani Koin

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/6._kopalniski_dodatki/6.3._Hansgrohe/kopalniski-dodatki-hansgrohe.jpg

Nemško podjetje, ki ga je leta 1901 ustanovil Hans Grohe, se je v dobrem stoletju razvilo v globalno velesilo na področju kopalnic in sanitarij. S 3300 zaposlenimi na vseh kontinentih, 10imi tovarnami in 37imi hčerinskimi družbami je Hansgrohe Group zagotovo eden redkih globalnih gigantov v svojem sektorju. Svojo superiornost dokazujejo tudi s številnimi nagradami za dizajn kuhinjskih in kopalniških armatur ter s skrbjo za okolje.

 

več na spletni strani Hansgrohe

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/6._kopalniski_dodatki/6.4._Hansa/kopalniski-dodatki-hansa.jpg

Nemško podjetje s sedežem v Stuttgartu je na trgu prisotno že od leta 1911. Svoje izdelke izvažajo v več kot 50 držav v Evropi in drugje po svetu. Bogata zgodovina, polna pomembnih inovacij in dandanes nepogrešljivih patentov, je indikator uspeha blagovne znamke Hansa v 21. stoletju. Ponudba obsega kvalitetne kuhinjske in kopalniške armature, umivalnike in številne druge dodatke.

 

več na spletni strani Hansa

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/6._kopalniski_dodatki/6.5._Laufen/kopalniski-dodatki-laufen.jpg

Tradicionalna švicarska znamka je že več kot 120 let sinonim za kvalitetno kopalniško opremo. Dandanes Laufen sodi pod okrilje španskega giganta Roca. V svojih naprednih tovarnah združujejo čustveni italijanski dizajn z legendarno švicarsko preciznostjo. Podjetje proizvaja vse od umivalnikov, straniščnih školjk, bidejev in tuš kabin pa do whirlpool sistemov, kopalniškega pohištva in številnih dodatkov.

 

več na spletni strani Laufen

icon link