Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo 


/files/www.eltron.si/ponudba/3._kopalnisko_pohistvo/3.1._Intedoor/kopalnisko-pohistvo-intedoor.jpg

Moderno in tehnološko dovršeno podjetje s sedežem na Češkem se lahko pohvali z bogato tradicijo in mestom med vodilnimi evropskimi izdelovalci kopalniškega pohištva. Številni certifikati kakovosti zagotavljajo vrhunske izdelke sodobnega dizajna in nesporne kvalitete. Proizvodnja na visokotehnoloških napravah teče v dveh modernih tovarnah. Pohištvo izdelujejo za več vodilnih evropskih podjetij kot so Laufen, Jika itd.

 

več na spletni strani Intedoor

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/3._kopalnisko_pohistvo/3.2._Kolpa_san/kopalnisko-pohistvo-kolpa-san.jpg

Eden vodilnih proizvajalcev kopalniške opreme v srednji in jugovzhodni Evropi je slovenska družba Kolpa s sedežem v Metliki. V ponudbi so tako kopalne in tuš kadi ter tuš kabine kot masažni elementi – zunanji masažni bazeni, masažne kopalne kadi in kabine. Prostor domiselno dopolnjujejo še pohištvo in kopalniški dodatki.

 

več na spletni strani Kolpa

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/3._kopalnisko_pohistvo/3.3._Villeroy_Boch/kopalnisko-pohistvo-villeroy.jpg

Nemško podjetje z bogato tradicijo se je v 260ih letih obstoja prebilo med vodilne proizvajalce kopalniškega pohištva. Ena najbolj prepoznavnih evropskih znamk se lahko pohvali s prodorom v kar 125 držav in s petnajstimi tovarnami v Evropi, Mehiki in na Tajskem. Njihov 'Bathroom and Wellnes' oddelek se lahko pohvali z raznolikimi kolekcijami kopalniške opreme, ki slovijo po inovativnosti, kvaliteti in vrhunski tehnologiji.

 

več na spletni strani Villeroy-Boch

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/3._kopalnisko_pohistvo/3.4._Laufen/kopalnisko-pohistvo-laufen.jpg

Tradicionalna švicarska znamka je že več kot 120 let sinonim za kvalitetno kopalniško opremo. Dandanes Laufen sodi pod okrilje španskega giganta Roca. V svojih naprednih tovarnah združujejo čustveni italijanski dizajn z legendarno švicarsko preciznostjo. Podjetje proizvaja vse od umivalnikov, straniščnih školjk, bidejev in tuš kabin pa do whirlpool sistemov, kopalniškega pohištva in številnih dodatkov.

 

več na spletni strani Laufen

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/3._kopalnisko_pohistvo/3.5._Jika/kopalnisko-pohistvo-jika.jpg

Proizvodnja keramike v češkem kraju Znojmo sega v 19. stoletje, kar je najstarejše v celinski Evropi. Združitev s švicarskim proizvajalcem Laufen pomeni razširitev ponudbe, ki zajema umivalnike, stranišča, bideje, kopalniško pohištvo, pipe, kopalne kadi in tuš kabine. Vsem izdelkom je skupen privlačen dizajn, visoka kakovost in popolna funkcionalnost.

 

več na spletni strani Jika

icon link