Ostali program

Ostali program

Ostali program

Ostali program

Ostali program

Ostali program

Ostali program

Ostali program

Ostali program

Ostali program


Program za keramičarje

/files/www.eltron.si/ponudba/7.ostali program/7.7._Geberit/kopalnice-geberit.jpg

Multinacionalno podjetje Geberit razvija, proizvaja in prodaja visokokakovostne, inteligentne sisteme za kopalnice in sanitarije. Širok nabor inovativnih izdelkov in tehnoloških rešitev obsega dve veliki področji - cevne in sanitarne sisteme. Geberit je s predstavništvi v 41 državah in 6.000 zaposlenimi vodilni inovator na svojem področju.

 

več na spletni strani Geberit

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/7.ostali program/kanalete-za-tus-aco.jpg

Podjetje, ki je na slovenskem trgu prisotno od leta 1996, ponuja visokokvalitetne rešitve za odvodnjavanje vhodov v tuše in ohranjanje suhih tal v kopalnicah. ACO ponuja vrsto možnosti za odvajanje vode s kanaletami v kombinaciji s pokrivnimi rešetkami različnih dizajnov in z možnostjo vgradnje modula za osvetlitev. Visoka kvaliteta, konkurenčne cene in obsežen servis postavljajo podjetje ACO v družbo elitnih proizvajalcev na tem področju.

 

več na spletni strani Aco

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/7.ostali program/7.1._Mapei/fugirna-masa-mapei.png

Mapei je bil ustanovljen leta 1937 v Milanu in je danes vodilni svetovni proizvajalec izdelkov za gradbeništvo. Ponudba obsega kopico izdelkov za polaganje keramičnih ploščic, kot so fugirne mase, lepila, temeljni premazi in tesnila.

 

več na spletni strani Mapei

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/7.ostali program/7.2._Unihem/izravnalna-masa-unihem.jpg

Podjetje Unihem je danes specializirano za proizvodnjo in trženje sistemov veznih materialov za polaganje in sanacijo tal. Prodajni program obsega več skupin izdelkov, od predpremazov, izravnalnih mas, lepilnih malt, lepil za polaganje parketa in ostalih talnih oblog, disperzijskih in reakcijskih lepil za keramične ploščice, pa vse do tesnilnih mas, fugirnih mas in silikonov.

 

več na spletni strani Unihem

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/7.ostali program/7.3._Profilpas/talne-obloge-profilpas.jpg

Že vse od leta 1976 se italijansko podjetje Profilpas specializira za proizvodnjo vseh vrst profilov, ki se uporabljajo pri polaganju talnih oblog. Vsi so oblikovani tako, da dosežejo najboljšo tehnično in estetsko rešitev pri različnih načinih aplikacije.

 

več na spletni strani Profilpas 

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/7.ostali program/7.4._Jimkoplast/polaganje-keramike-jimkoplast.jpg

Slovensko podjetje se specializira za proizvodnjo izdelkov in pripomočkov, ki jih pri svojem delu uporabljajo številni mojstri. Proizvodni program obsega distančnike za polaganje keramike, cevne vodne tehtnice, kotne, vogalne in talne letve ter mnogo drugih nepogrešljivih izdelkov za polaganje talnih oblog.

 

več na spletni strani Jimkoplast

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/7.ostali program/7.5._Raimondi/orodje-za-keramicarje-raimondi.jpg

Italijansko podjetje že od leta 1974 skrbi za mojstre keramičarje. V široki paleti izdelkov najdemo prenosne žage, različne vrste rezalnikov ploščic, mešalnike, stroje za pripravo tal, sisteme za fugiranje ter orodja za profiliranje in poliranje tal.

 

več na spletni strani Raimondi

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/7.ostali program/7.6._Wedi/gradbene-plosce-vedi.jpg

Nemški proizvajalec Wedi že vrsto let navdušuje z inovativnimi izdelki za rešitve v mokrih prostorih. Wedi gradbene plošče so idealna rešitev za uporabo v kopalnicah, sanitarijah, savnah, wellness centrih, terasah in balkonih in povsod tam, kjer so problemi z vlago. Wedi plošče so lahke, zelo stabilne, toplotno izolativne in vodoodporne ter nudijo odlično podlago za keramične ploščice in mozaike ter različne vrste ometov.

 

več na spletni strani Wedi

icon link