Storitve 

Svetovanje
/files/www.eltron.si/storitve/eltron-svetovanje.jpg

Eltron d.o.o. v svojem salonu kopalnic nudi zelo široko ponudbo keramičnih ploščic, sanitarne keramike, kopalniškega pohištva in vsega potrebnega za kopalnico. Verjamemo, da izbira vaše kopalnice ni enostavna in večkrat predstavlja nemalo potrebnega časa, energije in konec koncev finančnih sredstev.

 

Z namenom olajšati odločitev o izbiri vaše kopalnice so vam v Eltronu na voljo izkušeni prodajalci kopalniškega programa, ki vam bodo svetovali in predstavili vse možnosti izbire. Prisluhnili bodo vašim željam ter v skladu z vašimi pričakovanji poskušali ponuditi vam najlepšo kopalnico.
 

 

Brezplačen izris kopalnice
/files/www.eltron.si/storitve/brezplacen-izris-kopalnic.jpg

Z izrisom kopalnice vam nudimo celovito načrtovanje, rešitev in končni videz kopalnice. 3D izris kopalnice s pomočjo ViSoft programa omogoča prikaz kopalnice v realnem prostoru. Izrisi se izdelajo na osnovi izmer vašega prostora namenjenega za novo oz. prenovljeno kopalnico ter seveda na podlagi vaših želja in izbora kopalniških elementov. Keramične ploščice in drugi kopalniški elementi se izberejo iz baze proizvajalcev, tako lahko izris kopalnice odraža dejansko stanje. Izris kopalnice vam bo prav gotovo pomagala poiskati najboljše rešitve za vašo kopalnico.

 

Brezplačna dostava
/files/www.eltron.si/storitve/brezplacna-dostava.jpg

Zavedamo se, da je za končnega uporabnika prevoz vseh kupljenih kopalniških elementov do doma skoraj nemogoč, zato vam novo kopalnico do vašega objekta tudi brezplačno dostavimo.

 

Polaganje keramike in vgradnja kopalniških elementov
/files/www.eltron.si/storitve/polaganje-keramike-vgradnja-kopalniskih-elementov.jpg

V kolikor nimate izbranih strokovnjakov kot so vodoinstalater, keramičar oz. nekoga, ki bi vam montiral celotno kopalnico, se obrnite na nas. Pomagali vam bomo pri izbiri strokovnjaka, ki vam bo kvalitetno položil keramiko in opravil vsa potrebna dela v novi kopalnici.