Salon keramike

/files/www.eltron.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/salon-keramike.jpg

Salon keramike nudi velik nabor ploščic različnih vzorcev, barv in oblik vrhunskih proizvajalcev. Razstavni prostor Eltron razkriva kar nekaj rešitev za moderne kopalnice. Kombinacij je nešteto, zato so vam lahko v pomoč naši strokovnjaki, ki z računalniškim programom izrišejo bodočo podobo. V našem bogatem prodajnem programu lahko najdete keramične ploščice vseh vrhunskih evropskih proizvajalcev kot so Polcolorit, Love, Undefasa in številnih drugih. Pomagamo lahko tudi pri izbiri zanesljivih izvajalcev.

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/2._sanitarna_keramika/salon-keramike-2.jpg

Salon keramike Eltron je zakladnica sanitarne keramike. V našem razstavnem salonu lahko najdete izdelke vodilnih proizvajalcev, kot so Jika, Laufen, Villeroy Boch, Roca ter drugi. Sledimo razvoju, nudimo najnovejše izdelke, ki sledijo bodisi tradicionalnim ali futurističnim okusom in se ponašajo z inovativnostjo in visokotehnološkimi rešitvami, ki vplivajo na vsakodnevno porabo vode in preprečujejo nalaganje vodnega kamna.

 

 

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/3._kopalnisko_pohistvo/kopalnisko-pohistvo-intedoor.jpg

Prelevite svojo kopalnico v privlačen prostor, v katerem boste radi preživljali čas. Kopalniško pohištvo lahko bistveno prispeva k videzu, če je domiselno in smiselno dopolnjuje ostale elemente. Salon Kopalnic Eltron se pohvali z bogato izbiro vrhunskih proizvajalcev kot so Intedoor, Kolpa San, Villeroy Boch in drugi. Pohištvo je iz kvalitetnega materiala, funkcionalno, krasi ga inovativen dizajn. Salon nudi kar nekaj rešitev, pri snovanju in izbiri priskočijo na pomoč tudi naši svetovalci.

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/4._tus_kabine/tus-kabine-arblu.jpg

Tuširanje je lahko še večji užitek v skrbno izbrani tuš kabini. Salon keramike Eltron nudi kvalitetne, trpežne in funkcionalne rešitve vodilnih evropskih proizvajalcev Arblu in Wedi, med katere sodita tudi Kolpa San in Reflex. Izdelki vseh vrhunskih proizvajalcev so na ogled v našem modernem razstavnem salonu, kjer najdete velik izbor tuš kabin različnih oblik (kvadratne, okrogle, polkrožne), profilov in stekel kot tudi kabine z različnimi vrstami ročajev in načinov odpiranja.

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/5._kopalniske_in_kuhinjske_armature/kopalniske-kuhinjske-armature.jpg

Kopalniške in kuhinjske armature so pomemben detajl, ki mora biti tako vizualno kot funkcionalno dovršen. Izdelki proizvajalcev Fima, Hansgrohe, Hansa in drugih imajo svoj prostor v našem razstavnem salonu. Široka ponudba vključuje vse vrste armatur za umivalnike, tuš kabine, kadi, bideje in kuhinjske površine.

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/6._kopalniski_dodatki/kopalniski-dodatki.jpg

Osvežite kopalnice z dodatki, ki bodo pripomogli k modernemu videzu in funkcionalnosti. Salon kopalnic Eltron nudi razgibano paleto izdelkov različnih materialov in stilov, držala za wc papir in brisače, koš za perilo, wc metlica, koš za smeti…Izbirate lahko med produkti Kolpa San, Koin, Hansgrohe in drugih proizvajalcev.

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/7.ostali program/vse-za-kopalnico.jpg

V našem prodajnem salonu keramike ne manjka niti izdelkov, ki jih pri svojem delu uporabljajo keramičarji in drugi mojstri. Prodajni program obsega več skupin izdelkov, od predpremazov, izravnalnih mas, lepilnih malt, lepil za polaganje parketa in ostalih talnih oblog, disperzijskih in reakcijskih lepil za keramične ploščice, pa vse do tesnilnih mas, fugirnih mas in silikonov. Na voljo so tudi distančniki za polaganje keramike, cevne vodne tehtnice, kotne, vogalne in talne letve ter mnogo drugih nepogrešljivih izdelkov. Pomemben segment predstavljajo tudi kanalete, splakovalniki, aktivirne tipke, splakovalni sistemi, sistemi za odvodnavanje ipd.

icon link