Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

Keramične ploščice

 

/files/www.eltron.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/1.2._Love/keramicne-ploscice.jpg

Portugalsko podjetje Love Tiles sodi v sam vrh proizvajalcev keramičnih ploščic. Stalno vlaganje v nove tehnologije in izobraževanje strokovnjakov zagotavlja trajni razvoj, družbi pa prinaša uspeh na izredno konkurenčnem trgu. Keramične ploščice Love Tiles prepričajo z imitacijami naravnih materialov, različnimi stili in cenami. Strankam nudijo neskončne možnosti oblikovanja prostorov.

 

več na spletni strani Love

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/1.90._Abitare/keramicne-ploscice-abitare.jpg

V široki ponudbi italijanskega proizvajalca Abitare najdemo keramične ploščice za kopalnice, kot tudi druge notranje in zunanje površine. Na voljo je široka paleta barvnih kombinacij in dizajnov, ki so rezultat tipičnega italijanskega oblikovanja in natančne izdelave.

 

več na spletni strani Abitare

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/1.9._Ape_ceramica/keramicne-ploscice-ape-ceramica.jpg

APE Ceramica ima v svoje bogatem prospektu keranične ploščice za kopalnice za vsak okus. Podjetje, ki leži na vzhodni obali Španije, se lahko pohvali z več kot 5.000 izdelki. S svojo ponudbo lahko v vsakem trenutku izpolnijo sleherno individualno željo glede dizajna, barve in materialov. Kot ekološko ozaveščeno podjetje stremijo k optimizaciji proizvodnih procesov, ki predstavljajo minimalno obremenitev okolja.

 

več na spletni strani Ape

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/1.1._Polcolorit/keramicne-ploscice-polcolorit.jpg

Poljsko podjetje velja za enega od vodilnih proizvajalcev keramičnih izdelkov v Evropi in na svetu. V modernem tehnološkem parku teče proizvodnja vseh vrst kopalniških, kuhinjskih in talnih ploščic. Paradni konj podjetja, serija keramičnih ploščic MARCONI, je produkt sodelovanja z najboljšimi italijanskimi oblikovalci. Ploščice Marconi krasijo unikatni vzorci, bogata barvna paleta in visoka kakovost materialov.

 

več na spletni strani Polcolorit

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/1.3._Undefasa/keramicne-ploscice-undefasa.jpg

Španski proizvajalec talnih in stenskih keramičnih ploščic je na evropskem prostoru prisoten že več kot 40 let. Undefasa je bila med prvimi proizvajalci, ki so uvedli Inkjet tehnologijo. Le-ta zagotavlja izjemno natančno izdelavo in velik nabor različnih vrst keramičnih ploščic.

 

več na spletni strani Undefasa

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/1.4._Cedir/keramicne-ploscice-cedir.jpg

Že od daljnega leta 1968 italijansko podjetje Cedir izdeluje kvalitetne talne in stenske keramične ploščice ter mozaike. Dve proizvodni enoti, 200 zaposlenih, moderne tovarne in več desetletij izkušenj so zagotovilo kakovosti. Vsak proizvod je kombinacija klasične italijanske tradicije in inovativnega dizajna.

 

več na spletni strani Cedir

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/1.5._Polis/keramicne-ploscice-polis.jpg

Eno najbolj naprednih proizvajalcev v Evropi je italijansko podjetje Polis, ki se lahko pohvali s 150.000m2 velikim proizvodnim parkom, ki združuje vrhunsko tehnologijo in napreden raziskovalen laboratorij. Polisove keramične ploščive za kopalnico morajo tako kot vsi drugi njihovi izdelki, prestati zahtevne teste, ki ocenijo tako odpornost na praske, zmrzal in kisline kot tudi lomljivost.

 

več na spletni strani Polis

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/1.6._Colorcer/keramicne-ploscice-colorcer.jpg

Keramične ploščice za kopalnico španskega podjetja Colorcer so plod skoraj 30 letnih izkušenj. Vsako leto izdelajo več kot 7 milijonov talnih in stenskih, ki ne krasijo le kopalnic, pač pa tudi, kuhinje, dnevne sobe in zunanje površine.

 

več na spletni strani Colorker

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/1.7._Ce_-si/keramicne-ploscice-cesi.jpg

CESI Ceramica je italijanski proizvajalec keramičnih ploščic. Podjetje slovi predvsem po svojih mozaikih. Poleg že sestavljenih mozaikov ponujajo tudi možnost, da stranka sama oblikuje izvirne dizajne. Posebnost so tudi mozaiki iz bambusa, ki so popolnoma razgradljivi in tako okolju prijazni. Keramične ploščice Ce.Si odlično doplonjujejo sanitarna keramika, kopalniško pohištvo, tuš kabine iz naše ponudbe.

 

več na spletni strani Cesi

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/1.8._Vitrex/keramicne-ploscice-vitrex.jpg

Inovativno italijansko podjetje se osredotoča na eno najstarejših oblik likovne umetnosti – mozaik. Poleg tradicionalnih steklenih mozaikov ponujajo tudi izvirne kolekcije, ki so plod uporabe različnih materialov in premišljenih dizajnov. Izdelujejo tudi unikatne umetniške ali fotografske mozaike po željah strank.

 

več na spletni strani Vitrex

icon link