Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika

Sanitarna keramika 


/files/www.eltron.si/novice/2017/sanitarna-keramika-jika.jpg

Proizvodnja keramike v češkem kraju Znojmo sega v 19. stoletje, kar je najstarejše v celinski Evropi. Združitev s švicarskim proizvajalcem Laufen pomeni razširitev ponudbe, ki zajema umivalnike, stranišča, bideje, kopalniško pohištvo, pipe, kopalne kadi in tuš kabine. Vsem izdelkom je skupen privlačen dizajn, visoka kakovost in popolna funkcionalnost.

 

več na spletni strani Jika

icon link

/files/www.eltron.si/ponudba/2._sanitarna_keramika/2.2._Catalano/sanitarna-keramika-catalano.jpg

Številne nagrade za dizajn postavljajo izdelke italijanskega podjetja Catalano v družbo vodilnih proizvajalcev sanitarne keramike v Evropi. Njihove tovarne odlikuje visoka stopnja avtomatizacije, ki se je izkazala za izjemno učinkovit in okolju prijazen način proizvodnje. Posebnost so tudi njihovi WC-ji, ki zavoljo uporabe nanotehnologije pri splakovanju porabijo zelo majhne količine vode.

 

več na spletni strani Catalano

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/2._sanitarna_keramika/2.4._Villeroy_Boch/sanitarna-keramika-villeroy-boch.jpg

Nemško podjetje z bogato tradicijo se je v 260-ih letih obstoja prebilo med vodilne proizvajalce sanitarne keramike. Ena najbolj prepoznavnih evropskih znamk se lahko pohvali s prodorom v kar 125 držav in s petnajstimi tovarnami v Evropi, Mehiki in na Tajskem. Njihov 'Bathroom and Wellnes' oddelek se lahko pohvali z raznolikimi kolekcijami kopalniške opreme, ki slovijo po inovativnosti, kvaliteti in vrhunski tehnologiji.

 

več na spletni strani Villeroy-boch

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/2._sanitarna_keramika/2.3._Dolomite/sanitarna-keramike-dolomite.jpg

Že ime narekuje, da je bilo podjetje Ceramica Dolomite daljnega leta 1965 ustanovljeno ob vznožju gora na meji med Italijo in Avstrijo. Podjetje stalno raste in povečuje zmogljivost proizvodnje, v želji po napredku pa so k sodelovanju povabili številne znane oblikovalce sanitarne keramike. Med značilne izdelke sodijo sanitarna oprema za kopalnice, dizajnerski umivalniki, kuhinjska korita, akrilne tuš kabine, pohištvo in razni dodatki.

 

več na spletni strani Dolomite

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/2._sanitarna_keramika/2.5._Roca/sanitarna-keramica-roca.jpg

Roca je skupina podjetij, ki se posvečajo oblikovanju in proizvodnji sanitarne opreme. Družba premore 21.100 zaposlenih, ki so zaslužni za prodor na kar 135 svetovnih trgov. Podjetje ponuja širok nabor izdelkov za opremo kopalnice: kopalne kadi, hidromasažne banje in kabine, tuš kabine, hidrosavne, pohištvo in številne dodatke. Roca je prejemnik številnih mednarodnih nagrad za inovacije, kakovost in prepoznavnost znamke.

 

več na spletni strani Roca

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/2._sanitarna_keramika/2.6._Laufen/sanitarna-keramika-laufen.jpg

Tradicionalna švicarska znamka je že več kot 120 let sinonim za kvalitetno kopalniško opremo. Dandanes Laufen sodi pod okrilje španskega giganta Roca. V svojih naprednih tovarnah združujejo čustveni italijanski dizajn z legendarno švicarsko preciznostjo. Podjetje proizvaja vse od umivalnikov, straniščnih školjk, bidejev in tuš kabin pa do whirlpool sistemov, kopalniškega pohištva in številnih dodatkov.

 

več na spletni strani Laufen

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/2._sanitarna_keramika/2.8._Keramag/sanitarna-keramika-keramag.jpg

Nemški proizvajalec sanitarne opreme je na trgu prisoten že več kot stoletje. V podjetju se osredotočajo na izdelke visoke stopnje kakovosti, funkcionalnosti in inovativnosti. Filozofija podjetja temelji na skrbi za okolje, plod katere so inovativni straniščni sistemi 'Flushcontrol', ki zmanjšajo porabo vode do 75% v primerjavi s standardnimi WC-ji.

 

več na spletni strani Keramag

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/2._sanitarna_keramika/2.9._Hatria/sanitarna-keramika-hatria.jpg

Italijanski proizvajalec sanitarne opreme stavi na visoko tehnologijo, funkcionalen dizajn in tradicijo. Njihovi značilni produkti so straniščne školjke, bideji in tuš kabine pa tudi kopalniško pohištvo in dodatki.

 

več na spletni strani Hatria

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/2._sanitarna_keramika/2.91._Kolpa_san/sanitarna-keramika-kolpa-san.jpg

Eden vodilnih proizvajalcev kopalniške opreme v srednji in jugovzhodni Evropi je slovenska družba Kolpa s sedežem v Metliki. V ponudbi so tako kopalne in tuš kadi ter tuš kabine kot masažni elementi – zunanji masažni bazeni, masažne kopalne kadi in kabine. Prostor domiselno dopolnjujejo še pohištvo in kopalniški dodatki.

 

več na spletni strani Kolpa

icon link