Tuš kabine

Tuš kabine

Tuš kabine

Tuš kabine

Tuš kabine

Tuš kabine

Tuš kabine

Tuš kabine

Tuš kabine

Tuš kabine

Tuš kabine 


/files/www.eltron.si/ponudba/4._tus_kabine/tus-kabina-arblu.jpg

Italijansko podjetje, ki je na trgu od leta 1996, se lahko pohvali z inovativnimi rešitvami na področju kopalniške opreme, natančneje tuš kabin. Njihova široka ponudba vključuje multifunkcijske kabine, tuš kabine, talne plošče in razne dodatke kot so preklopni sedeži in različna držala. Vsak produkt mora prestati serijo laboratorijskih testiranj, da zadostijo visokim standardom proizvajalca.

 

več na spletni strani Arblu

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/4._tus_kabine/4.1._Kolpa_san/tus-kabine-kolpa.jpg

Eden vodilnih proizvajalcev kopalniške opreme v srednji in jugovzhodni Evropi je slovenska družba Kolpa s sedežem v Metliki. V ponudbi so tako kopalne in tuš kadi ter tuš kabine kot masažni elementi – zunanji masažni bazeni, masažne kopalne kadi in kabine. Prostor domiselno dopolnjujejo še pohištvo in kopalniški dodatki.

 

več na spletni strani Kolpa

icon link
/files/www.eltron.si/ponudba/4._tus_kabine/4.3._Reflex/tus-kabine-reflex.jpg

Reflex je inovativno slovensko podjetje za oplemenitenje in predelavo ploščatega stekla, ki že skoraj tri desetletja razvija in izpopolnjuje ponudbo svojih izdelkov in storitev. Podjetje s sedežem v Gornji Radgoni je z odprtjem nove poslovne enote v Poljčanah razširilo svojo dejavnost tudi na izdelavo proizvodov iz aluminija. Z združitvijo znanja in izkušenj, ki izhajajo iz dela s steklom in z aluminijastimi profili so se usmerili tudi v proizvodnjo tuš kabin. Razvojna naravnanost, inovativnost, izkušenost, odgovorno ravnanje z energijo in okoljem so vrednote vsakega od skoraj 300 strokovnjakov.

 

več na spletni strani Reflex

icon link